Rechten als zieke werknemer

Je bent een tijd ziek geweest of met grote regelmaat kortstondig ziek. Voor jou en ook voor jou werkgever erg vervelend. Het gebeurt veel dat bij zieke werknemers de verhoudingen met de werkgever flink scheef lopen en er een arbeidsconflict ontstaat.

Rechten als zieke werknemer

Bijvoorbeeld wanneer je werkgever weigert om loon, vakantiedagen of vakantiegeld uit te betalen. Het kan echter ook zijn dat een arbeidsconflict juist de oorzaak is van je ziekmelding. Of je bent opgeroepen bij de bedrijfsarts en die gaat volledig voorbij aan je medische klachten en is van oordeel dat je gewoon weer kunt werken.

Laat je rechten door ons beoordelen

Laat je rechten door ervaren arbeidsrechtadvocaten beoordelen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je recht op hebt.

Advocaat arbeidsrecht in Zeist

De advocaat arbeidsrecht van transitievergoeding in Zeist heeft ruime ervaring met het behandelen van ontslagsituaties waarbij er sprake is van problemen bij de re-integratie. De advocaat arbeidsrecht in Zeist staat zowel werkgever als werknemer bij in juridische procedures. Zodra je bent verwikkeld in een conflict over de re-integratie na ziekte, kan de advocaat arbeidsrecht u juridisch bijstaan en adviseren.

[templatera id=”1166″]
[templatera id=”1176″]