Conflict met personeel

Conflicten met het personeel komen voor.
Werkgevers liggen nogal eens overhoop met hun personeel. De emoties kunnen dan hoog oplopen, wat het lastig maakt om een oplossing te vinden. Of het nu een conflict is over ziekte, verlof of arbeidsvoorwaarden. Alle rechten van de werknemer staan beschreven in de wet werk en zekerheid. Als werkgever dien je voorbereid te zijn. Voorkom escalatie van conflicten en raadpleeg de arbeidsrechtadvocaat mr. Elise van Es voor een soepele afhandeling.

Goed gevuld dossier

Indien je er met je werknemer niet uitkomt en hem wilt ontslaan, kan dat door middel van een vaststellingsovereenkomst. Lukt dat niet, of weigert je werknemer een vaststellingsovereenkomst te ondertekenen dan kun je naar de kantonrechter. Het is belangrijk dat je kunt aantonen dat je werknemer onvoldoende functioneert, het niveau niet aankan, niet in het team pas, niet meegroeit in de onderneming of teveel fouten maakt.

Laat onze arbeidsrechtadvocaat je adviseren voor het opbouwen van een goed personeelsdossier.

Laat je door ons adviseren

Laat je ontslag door ervaren arbeidsrechtadvocaten beoordelen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je recht op hebt.

Kosten

Zodra een werknemer langer dan twee jaar bij jou in dienst is en je het contract wilt beëindigen, dien je de transitievergoeding te betalen.
Bereken direct de transitievergoeding.

[templatera id=”1443″]
[templatera id=”1176″]