Advies nodig?
20 minuten sparren met een Arbeidsrechtadvocaat over jouw situatie

Ontslag personeel

Personeel neem je niet aan om te ontslaan. Helaas ontkom je er niet aan als werkgever. Het ontslaan van een medewerker is niet eenvoudig en soms nodig. Dan wil je dat dit snel, efficiënt en volgens de juiste procedures verloopt.

Bereken de transitievergoeding

Wil je weten wat een transitievergoeding je kost? Met onze eenvoudige tool kan je berekenen of je werknemer in aanmerking komt voor de transitievergoeding  En hoeveel je dat kost

Conflict met personeel

Conflicten met het personeel komen voor. Of het nu ziekte, verlof of arbeidsvoorwaarden zijn, alle rechten van de werknemer staan beschreven in de wet werk en zekerheid. Als werkgever dien je voorbereid te zijn.

xitfeni0dmy-patrik-gothe

Advies nodig?

20 minuten sparren met een arbeidsrecht advocaat over jouw situatie.

Je wilt een werknemer ontslaan of je hebt een arbeidsconflict met je werknemer en weet niet of je voldoende dossier hebt opgebouwd om over te gaan tot ontslag. Onze advocaten kunnen je in 20 minuten antwoord geven op al jouw vragen. We zijn specialisten op dit gebied en kunnen je precies vertellen waar je rekening mee moet houden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kan je bepalen wat je kan en moet doen.

 • 20 Minuten sparren met een gespecialiseerde advocaat
 • Direct antwoord op jouw vragen
 • Alle vragen kunnen stellen
 • Nu aanvragen en binnen 1 werkdag contact

Zo waarderen onze klanten ons

 • Deskundige arbeidsrechtadvocaat met een enorme drive. Mijn partner en ik hebben mr. Elise van Es advocaat arbeidsrecht van transitievergoeding.com ingeschakeld voor hulp tijdens een arbeidsconflict. Wat ons met name opviel, was haar enorme drive om het recht te laten zegevieren en haar deskundigheid/strategie.

  Michelle Amsterdam
 • Zeer goede arbeidsrecht advocaat. Een duidelijke en stevige kundigheid en ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Op vragen en suggesties van mijn kant reageren ze altijd snel en to-the-point en denken ze mee met suggesties van mijn kant. Het uiteindelijke resultaat van hun inzet is dan ook positief. Ik zal ze zeker aanbevelen.

  Dolf Bussum
 • Concurrentiebeding. Van mijn concurrentiebeding af. Geweldig nieuws, met dank aan de arbeidsrecht advocaten van Transitievergoeding.com.

  De Jong Naarden

Diensten

Wij bieden direct hulp van arbeidsrecht advocaten. Voor diverse zaken kunnen we een vaste prijs aanbieden. Je betaalt dan in een keer een vast bedrag, zonder verrassingen achteraf. Altijd tevreden klanten en de hoogste beoordeling.

Onderhandelen

Wij kunnen jou een onderhandelingsvoorstel bieden en namens jou onderhandelen met de werknemer in kwestie.

Dit doen wij voor een vaste prijs van €995,- exclusief BTW

Uitgebreid juridisch advies

Binnen 24 u contact met een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat. Win advies in bij een gespecialiseerde advocaat. Zo weet je direct hoe je moet handelen.

Wij bieden een adviesgesprek (telefonisch of face-to-face) met een gespecialiseerde ambtenarenrecht advocaat, waarin je jouw vragen kan voorleggen.

Dit doen wij voor een vaste prijs van €150,-

20 minuten sparren met advocaat

Bij ons kun je 20 minuten sparren met een arbeidsrecht advocaat over jouw situatie.

 • 20 Minuten sparren met een gespecialiseerde advocaat
 • Direct antwoord op jouw vragen
 • Alle vragen kunnen stellen
 • Nu aanvragen en binnen 1 werkdag contact

Dit doen wij voor een vaste prijs van €50,-

Procedure

Een mondeling of telefonische bespreking, binnen 24 uur duidelijkheid over je rechtspositie, snel helder advies en praktische tips over de te nemen vervolgstappen.

Dit doen wij voor een vaste prijs van €2500,- exclusief BTW