Advies nodig?
20 minuten sparren met een Arbeidsrechtadvocaat over jouw situatie

Mr. Elise van Es

Mr. Elise van Es is ambitieus en gedreven. Zij is altijd betrokken en discreet. Daarnaast erg vasthoudend en scherp. Doortastend en altijd een stap voor op de wederpartij door haar uitgebreide en up-to-date kennis en ervaring op het gebied van Arbeidsrecht, Ontslagrecht, Ambtenarenrecht en Ondernemingsrecht.

Mr. Elise van Es luistert, analyseert en geeft de benodigde uitleg en gaat in goed overleg met haar cliënten over tot actie. Zij zoekt naar de beste oplossing voor de situatie of het probleem. Elise van Es kijkt zowel naar de juridische aspecten, maar houdt ook rekening met de persoonlijke omstandigheden van haar cliënten.

Elise van Es behandelt diverse en vaak complexe ontslagzaken, zoals ontslag als gevolg van fraude, concurrentiebedingkwesties, beëindigingregelingen, ontslag op staande voet, disfunctioneren, medezeggenschapskwesties en ambtenarengeschillen.

Als advocaat-ondernemer begrijpt Elise van Es de behoeften van haar zakelijke klanten. Elise is het klankbord bij strategische juridische uitdagingen, geeft persoonlijk advies op maat, zorgt voor de juiste informatie in procedures en gaat net iets verder daar waar anderen stoppen. De ambitie voor het maximale resultaat, het vertrouwen in elke zaak en het ontzorgen van haar klanten staan centraal in haar werkzaamheden als gepassioneerde advocaat.

img_1899-1_web

Specialisaties:
• Arbeidsrecht
• Ambtenarenrecht
• Ondernemingsrecht
• Ontslagrecht

Direct een advocaat nodig?

Laat je rechten door ervaren arbeidsrechtadvocaten beoordelen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je recht op hebt.