Advies nodig?
20 minuten sparren met een Arbeidsrechtadvocaat over jouw situatie

Transitievergoeding.com richt zich op het specifieke arbeidsrecht, ontslagrecht en ambtenarenrecht.

Over mij

Ik ben een gedreven, enthousiaste advocaat, gespecialiseerd in het arbeidsrecht en in het ambtenarenrecht. Ik ben advocaat bij Legalitas Advocaten.

Ik ben een betrokken sparringspartner en juridisch adviseur voor zowel particuliere als zakelijke cliënten bij diverse ontslagkwesties. De diverse emoties bij zowel werkgever als werknemer spreken mij erg aan. Het is mijn taak diverse arbeidskwesties is zo goed en zo snel mogelijk af te wikkelen, waarbij het belang van mijn cliënt centraal staat.

Ik houd mij in het arbeidsrecht onder meer bezig met ontslag van statutair directeuren, reorganisaties, beëindigingsregelingen, adviseren bij vaststellingsovereenkomsten, arbeidsconflicten, ontbindingszaken, concurrentiebedingzaken, collectief ontslag, ontslag op staande voet.

Daarnaast houd ik me bezig met het ambtenarenrecht. Denk hierbij aan het voeren van diverse bezwaar en beroepsprocedures tegen strafontslag, ongeschiktheidontslag en allerlei andere vormen van ontslag, waarbij ik ambtenaren bijsta.

Ik heb de specialisatie opleiding Post Academische Opleiding Arbeidsrecht met goed gevolg afgelegd gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen, waaronder de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Voor een kosteloos intakegesprek kunt u mij bereiken op telefoonnummer 085-0517881. U kunt ook een email sturen naar info@transitievergoeding.com

img_1899-1_web

Mr.  Elise van Es
Advocaat Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht

Direct een advocaat nodig?

Laat je rechten door de ervaren arbeidsrecht advocaat, mr. Elise van Es beoordelen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en waar je recht op hebt.